andrew Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 (edytowane) ... a gdyby gdyby się rozejrzeć spojrzeć poza … zrobić dla siebie to co zatopione w niemożności kochać świat mimo... może życie smakowałoby jak kasza manna z sokiem malinowym zrobiona przez mamę może może warto … nie zapominajmy o sobie 11.2025 andrew Sobota, już weekend Edytowane 15 Listopada 2025 przez andrew (wyświetl historię edycji) 3
Nata_Kruk Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... nie zapominajmy, że obok jest ktoś, kto ma swoją wrażliwość, delikatność, uczucia... Andrzeju... osobiście, wręcz nie cierpię tego słowa, tym bardziej w tym kontekście... czytam... rozejrzeć... :) Pozdrawiam. 1
andrew Opublikowano 15 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 @Nata_Kruk Dziękuję Już także nie lubię. Zmieniłem Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru 1
Berenika97 Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 @andrew może życie nie musi być codziennym heroizmem tylko cichą zgodą na to co jest
andrew Opublikowano 16 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 Niestety ,może stety musi być heroizmem. Trochę pomagam społecznie. Sporo ludzi tak myśli. Żyją poniżej ...Nie potrafią, nie umią walczyć o siebie. Żyją bez ogrzewania, wc nawet w Warszawie. Nie jest tego mało. Dziś pada. Napaliłem w kominku... Większość udaje, że Ci ludzie to patologia. Tak nie jest. Są niezaradni,życie to codzienna walka...Pozdrawiam serdecznie. Miłego dnia @Berenika97 @Nata_Kruk Dziękuję Już także nie lubię. Zmieniłem Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru 2
Berenika97 Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @andrewRozumiem, że "kochasz świat mimo..." . Dla mnie heroizm w Twoim wierszu oznacza trochę coś innego - "to co zatopione w niemożności " . Pomoc i społeczne działania są jak najbardziej możliwe. To piękne, co robisz i godne naśladowania. Pozdrawiam. :) 1
andrew Opublikowano 16 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @Berenika97 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi