Zgłoś
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez lovej · Opublikowano
Malujemy różnymi kolorami , jakich kolorów używamy do obrazów świątecznych Zarówno dorośli , jak i dzieci mogą cieszyć się świętami grudniowymi Widzimy i słyszymy o pięknie tych świąt w naszym życiu Kiedy na niebie zaświeci pierwsza gwiazda , rozpoczynamy Wigilię Namalujmy obraz kolorami miłości , radości i życzliwości Życzę Wam szczęścia , miłości , zdrowia i wszystkiego najlepszego na Święta Otwórzmy serca na obcych Zatrzymajmy w sercach kolory obrazów bożonarodzeniowych Lovej . 2024-12-23 Inspiracje . Święto Bożego Narodzenia -
Przez Yavanna · Opublikowano
@Leszczym Zgadza się, to wielowymiarowa, fascynująca i płodna przestrzeń. Archiwum senne mam obszerne i raczej esencjonalne w treści, a ubogie w formie. Wiersze tylko sporadycznie się z tego rodziły. Może przyjdzie na to czas. Pozdrawiam -
Przez kawosz · Opublikowano
Mowa unosi się w spojrzeniach pełnych pytań, zrozumienie czeka w cieniu niewypowiedzianych słów. Ulga przychodzi cicho, jak świt po długiej nocy, pokrzepienie trwa w prostocie dotyku i obecności, a wspieranie nie pyta, po prostu trwa. -
Przez aff · Opublikowano
Przy pot przyczynom zrobiłam TAAAKI fikołek, że prawie spadłam z krzesła :-) Za trudne jednak dla mnie, Pomyślności Groszku i wesołych :-))
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne