Amras_Elensar Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 W biały materiał złapałaś jedynie wiatr i próżność czyjąś Nieświadoma prowokantka trafiła na szczęście jeszcze nie pod zwiniętą gazetę Rozmnożyli ci nogi a uczucia adekwatnie podzielili też na cztery Teraz tkasz sieć już tylko na muchy Święta tuż tuż- - doroczna inwazja meszek
kall Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 witam :-) nie wiem dlaczego, ale mit o Arachne zawsze wzbudzał we mnie współczucie. tak, żałowałam tej utalentowanej tkaczki - jak widać nie tylko ludzka zawiść nie zna granic :-) a ty próbujesz podważyć moją opinię ;) aczkolwiek - muszę przyznać - w sposób przekonujący. do budowy większych zastrzeżeń nie mam. pozdrowienia k.
Luthien_Alcarin Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 to mój ulubiony mit, mam do niego bardzo duży sentyment.... ironia przemieszana z sentymentalizmem wyjatkowo wspołgrają, być moze pinta przejaskrawiona..ale rewszta bardzo dobra:) Pozdrawiam subiektywnie;) Agata
Rekomendowane odpowiedzi