kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 w niewiadomą dnia enty kąt spraw krzywą słów wpisano funkcję życia zogniskowano codzienność podzielono szczęście wyciągnięto pierwiastek z miłości w geometrycznym ciągu zostało nagie Ja
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 wiersz ciekawy lecz w 2 strofie dałabym coś innego . Bo coś mi tam nie pasuje . Pomyślimy zobaczymy . Pozdrawiam .
kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dzięki bardzo :) i czekam na propozycje poprawek 2 strofy :-)
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 to moja wizja...napewno nie skorzystasz...chodź może jakiś element ukradniesz...;) w niewiadomą dnia enty kąt spraw krzywymi słów równanie wyboru skrócono wynikiem trzy kropka z góry ustalono mianowanik życia zogniskowano codzienność podzielono szczęście wyciągnięto pierwiastek z miłości w matematycznym ciągu zostało nagie Ja
kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hmm... to może tak: w niewiadomą dnia enty kąt spraw krzywą słów wpisano funkcję życia zogniskowano codzienność podzielono szczęście wyciągnięto pierwiastek z miłości w matematycznym ciągu zostało nagie Ja
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kall Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ogólnie to wiersze o zabarwieniu matematycznym mnie nie cieszą :-) aczkolwiek ten nie znudził. za dużo skojarzeń na jeden raz - robi się ciężkostrawnie. wersja kl poprawiona smaczniejsza. pozdrawiam k.
kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 wpisano funkcję życia dziedziną funkcji x życie hmm... nie za bardzo przekombinowane?... musiałam przeczytać kilka razy, aby złapać sens.
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 niech czytelnicy się domyślają...może być jedna liczba nie do końca odkryta...ale jak chcesz...poczekaj na innych albo zmień...to nie mój wiersz...przedstawiam swoje wizje tylko...;)twórz wymyślaj dumaj do wyczerpania słów dnia chodź ciagle się rodzą nowe. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 "w niewiadomą dnia enty kąt spraw" czy to nie wystarczy za nieodkrytą tajemnicę? za mało zagadek mamy w życiu codziennym? ;-)
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówisz o wersji pierwotnej czy tej poprawionej?
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 No - wreszcie przyzwoity debiut - żadne tam ptaszki, serca, esemesy czy inne misie ale ciekawy pomysł, dobrze napisane, skondensowane i wyliczone ;-) A co najważniejsze, to że n-i-e p-r-z-e-g-a-d-a-n-e! Bo właśnie nadmiar wszelkości jest wg mnie wadą debiutów! Toteż posyłam plusa i życzę równie udanych kolejnych utworów! POZDRAWIAM!
kl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie lubię nadmiaru słów. Podobno najładniejsze jest proste (a nie prostackie) ;-) Niemniej jednak bardzo dziękuję za tyle miłych słów :)
kl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba masz rację... algebraiczny mi nie pasuje, ale geometryczny?... jak najbardziej :-)
Rekomendowane odpowiedzi