Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@violetta

;))) oj Ty moja Violetto :))) koliber w oliwkowej mini ? ;) fajnie:)))

Czerwienią zmysłów kołysana,

tonę, lśnieniem czystego złota.

Smak oliwkowej Dirty Martini, 

porusza ciało rytmem twista,

śniąc niespełniony sen, szumiących traw.

:) 

Opublikowano

@Rafael Marius dzięki, dawno cię nie było:) już się martwiłam:) moja wnusia już się nie boi, jest bardzo inteligentna i cały czas za mną wodziła, okręcała się w wózku, całowałam ją cały czas, chodziła po moim zimnym mieszkaniu opatulona. Bawiła się, jadła. Od razu poznała, gdzie jest. Jest taka słodka, śliczna i ma lekko śniadą cerę. Dostała ode mnie laleczkę z pachnącą buźką, jest taka fajną firma mimikane. chcę, żeby się bawiła lalkami.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tym razem proza życia mnie pochłonęła, brakowało czasu i jeszcze trochę tak będzie, choć z w mniejszym stopniu zatem pewnie będę zaglądał.

Właśnie widać na zdjęciach, że nabrała odwagi.

Niestety w tym roku te chłody wcześniej nadeszły.

Jak to dziewczynki mają w zwyczaju.

Opublikowano

@Rafael Marius ja też jestem pochłonięta swoimi sprawami:) ja jeszcze w tym roku nie zmarzłam,  szykuje sobie ogrzewanie własnymi rękoma:) przygotowałam ścianę, zrywam stare gazety ze ściany, ciężko to schodzi. Prace fizyczne mnie czekają. Wszystko dla wnusi. gdy następnym razem przyjedzie, poczuje ciepło rodzinne:)

Opublikowano

Rozumiem.

Ja już dawno nie widziałem żadnego polskiego dziecka z lalką, chociaż mam przedszkole i dwa place zabaw w pobliżu.

Ale u nas prawie nie ma polskich dzieci. Głównie Azja i Ukraina, rzadko Afryka.

Opublikowano

@Rafael Marius u mnie na osiedlu jest fajny sklep bawimisie i przychodzą dzieci i płaczą, żeby rodzice kupowali im zabawki. Ja też często chodzę i oglądam, zastanawiam się, pobawię się trochę. :) czasem te lalki są nieubrane i dzieci tak je noszą. Wybrałam bobasa z piwnymi oczami. Ubrałam w body i czapeczkę. Byłam też zwiedzać plan filmowy i pachnie obornikiem Warszawa:)

Słucham laureata konkursu, cudne.