Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Lidia Maria Concertina Opublikowano 12 Października 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Października 2025 Pogoda dziś nie na zmartwychwstanie Liście czerwienią się w błogosławionym stanie A dla mnie? Krótki postój w krzywym lustrze. Słońce kolebie się - w październikowej chuście. Korytarz pełen rupieci: to błędy, których nie można już naprawić. Naiwnie pytam Boga: czy da się przez nie zbawić ...? 8
viola arvensis Opublikowano 12 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2025 @Lidia Maria Concertina wreszcie trafiłam na moje klimaty - swietny wiersz, a w dodatku bardzo oddaje moj dzisiejszy nastrój jesieniowaty .... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrowienia.
wierszyki Opublikowano 12 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2025 Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych. A wiersz bardzo ładny, zwłaszcza ciekawie ujęte te nogi może od stołów i krzeseł, przez które można się wywrócić. Pzdr. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 12 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2025 Może da się te rupiecie jakoś posprzątać;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Lidia Maria Concertina.... jaki znajomy tytuł... :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... błogosławionym stanem.... maleńka sugestia... niezobowiązująca naturalnie. Uśmiechnęłaś mnie tym Jesiennikiem. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 błogosławiony stan jesienią pełen zadumy powątpiewań czy może warto by coś zmienić czy może już się zmienić nie da pogodę w sercu proszę trzymaj październik deszczem czasem pada zaś w krzywym lustrze został grymas kiedy żałujesz zawsze zbawia :))) 2
Rekomendowane odpowiedzi