andrew Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 zrywam jabłka z zakazanego drzewa codzienność prowadzi ciemnymi dolinami a przecież... przecież jestem stworzony na podobieństwo ... rozumiem... rozumiem...wiem ... to za mało czas posłuchać Boga śpieszę się nie tak miało być Ty zawsze czekasz cieszysz się … gdy wracam martwisz … gdy zbyt często może tym razem już… na dłużej zostanę z Tobą będę w zgodzie z sobą Jezu ufam Tobie 10.2025 andrew Piątek, dzień wspomnienia męki I śmierci Jezusa 5
Annna2 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @andrew Bóg jest Drogą i Miłosierdziem. Pięknie 1
Berenika97 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @andrew wracasz z pustymi rękoma jabłka spadły po drodze gorzkie były – teraz wiesz te ciemne doliny musimy czasem przejść żeby zrozumieć gdzie jest dom zostań nie na dłużej – po prostu zostań w tej chwili, która jest teraz 2
huzarc Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @andrew Twój wiersz czyta się jak modlitwę pisaną na gorąco, zrywającą się gdzieś między poczuciem winy a nadzieją. Widać w nim prawdziwe napięcie: człowiek chce wrócić do Boga, ale wie, że sam wciąż błądzi. To bardzo ludzka nuta, przez co tekst jest bliski i poruszający. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 to nie codzienność sama prowadzi to ja ulegam podszeptom złego chociaż stworzony na podobieństwo nie zawsze idę ścieżkami Jego często upadam On stale czeka wyciąga rękę abyś się podniósł a ty masz oczy tylko człowieka nie widzisz brniesz i tracisz godność w końcu wybuchasz zrzucasz okowy miłość do Niego dziś zwyciężyła wstajesz od kratki zupełnie nowy aby go przyjąć i spełnić miłość :))) 3
Nata_Kruk Opublikowano 4 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię tego typu rozważania u Ciebie, czuje się słowa i oddanie, tak myślę.. Najwyższemu. 1
Rekomendowane odpowiedzi