Leszczym Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 A ciągle mnie prosiła żeby grać z nią w otwarte karty. I nawet tak grałem, choć i ja chciałem wygrać. Lubiłem ją przecież, nieporadnie tkwiąc wśród tych moich własnych zasad, reguł i ograniczeń. Rzecz tylko w tym, że ta gra była nieco jednak jednostronna. Ona nigdy mi nie powiedziała i już nie pamiętam skąd się o tym dowiedziałem, że miała w zanadrzu czwórkę asów na tak zwany wszelki wypadek. Trudno się temu dziwić jakoś przesadnie, choćby dlatego, że wszelkie wypadki chodzą faktycznie po ludziach. Warszawa – Stegny, 29.09.2025r. 1
Berenika97 Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @Leszczym Cóż, przynajmniej teraz wiesz, że niektórzy grają w pokera (lub dowolną grę), a inni są tylko żetonami w ich grze. Najważniejsze to w porę wstać od stolika, nawet jeśli zostawisz na nim swoje zasady. 1
Leszczym Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2025 @Berenika97 tak, masz rację, faktycznie tak jest. 1
Rekomendowane odpowiedzi