Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

Władza wypacza ludzi, żyją w blasku kasy i ciągle im mało. Jestem pewna, że na ten stan rzeczy mają wpływ układy pomiędzy... ogólnie pisząc, których nie ma jak poznać, bo ręka rękę myje.

Kryje jeden drugiego, ale ster w pazurkach mają, to mogą to i owo, mniej więcej.

Dobrze to wszystko wypunktowałeś.! Niestety to trwa, kasa rządzi niejedną głową, a raczej "miłość do niej".

Życzę Ci @Migrena... kasy, na życie, po prostu i zdrowia, to najcenniejszy... :) skarb.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Władza wypacza ludzi, żyją w blasku kasy i ciągle im mało. Jestem pewna, że na ten stan rzeczy mają wpływ układy pomiędzy... ogólnie pisząc, których nie ma jak poznać, bo ręka rękę myje. Kryje jeden drugiego, ale ster w pazyrkach mają, to mogą to i owo, mniej więcej.

Dobrze to wszystko wypunktowałeś.! Niestety to trwa, kasa rządzi niejedną głową, a raczej "miłość do niej".

Życzę Ci @Migrena... kasy, na życie, po prostu i zdrowia, to najcenniejszy... :) skarb.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Władza wypacza ludzi, żyją w blasku kasy i ciągle im mało. Jestem pewna, że na ten stan rzeczy mają wpływ układy pomiędzy... ogólnie pisząc, których nie ma jak poznać, bo ręka rękę myje. Kryje jeden drugiego, ale ster w pazyrkach mają, to mogą to i owo, mniej więcej.

Życzę kasy, na życie, po prostu i zdrowia, to najcenniejszy... :) skarb.

• Dodaj nową pozycję...