Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OJEZU Opublikowano 26 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 do życia niemrawo sięgam, jak – rwąc jabłko myślę – że już dojrzało i nie będzie jego czupurność mnie onieśmielać. chwytam i czuję chłód skóry żałującej mi miąższu, strużek soku na brodzie i widoku nagich bezbronnych pestek. a jednak chwila grozy, w której jesteśmy jedno: drzewo, owoc i ja – sprawia, że rozumiem. 10
andrew Opublikowano 26 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 @OJEZU ... rozumię... wiem że to za mało zaczynam czuć ... pospieszyłem się nie tak miało być pozwól powrócić ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 @OJEZUWiersz ma w sobie erotyczny podtekst, choć jest też mocno symboliczny i filozoficzny.
Annna2 Opublikowano 26 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 @OJEZU a ja wciąż się życia uczę, i ciągle za mało rozumiem
Rekomendowane odpowiedzi