Somalija Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 (edytowane) po co ci słowo ,,masturbacja" lub staropolskie ,,samogwałt" kiedy walisz konia z dziada pradziada dawniej na podorędziu koza lub jałówka dziś samotność w sieci biegną szkolnym korytarzem prawi tatusiowie każdy rutynowy kochanek zwykłe cztery spazmy w szczycie i grzecznie do żony na sprawdzianie ejakulacja polucje nie da rady tego pojąć opozycję ratują księża w ich delikatnym dotyku nieśpiesznym kobieta rozkwita Edytowane 23 Września 2025 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 6
huzarc Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 (edytowane) @Somalija Brawurowo i odważnie… ciało jest zawsze dwulicowe, a to z czym oni lepi się obarczone jest ciężarami tabu, które łatwo jest komentować, ale niezwykle trudno zrozumieć. No i w czasach wszechobecnego seksu, jest go właśnie najmniej … Edytowane 23 Września 2025 przez huzarc (wyświetl historię edycji)
wierszyki Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 Ja oczywiście wypisałam swoje dziecko i namawiałam do tego wszystkich wokół. Bo właśnie zupełnie nie o to idzie co tak fajnie brawurowo wypunktowałaś jakoby ktoś taki jak ja udawał, że nie istnieje. Jak rozmawiałam z rodzicami nie wykreślejącymi dzieci. Doszłam do wniosku, że to ich poglądy i zainteresowania są decydujące. Nie wiem czy w tym całym zamieszaniu ktokolwiek pomyślał o dzieciach i oo prostu o ich prawie do poznawania świata zgodnie z ich własnym etapem zainteresowań i potrzeb. Pzdr, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 23 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @huzarc Zostałam prawie rozdeptana w szkole mojego syna przez prawych i sprawiedliwych ojców stojących w kolejce do sekretariatu... a podstawa programowa tego przedmiotu nie jest taka straszna. Jest o raku, o higienie cyfrowej, o odżywianiu, o sporcie i wielu innych sprawach...
Somalija Opublikowano 23 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @wierszyki Oczywiście, nie o to idzie, co wypunktowałam...
Arsis Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @Somalija nigdy nie waliłem konia, bo to zwierzę płochliwe i mimo gabarytów delikatne... @wierszyki brawo, wypisuj dalej. najlepiej wypisz w ogóle ze szkoły. niech siedzi na drzewie albo w jaskini...
violetta Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 Teraz to nauka jest niepotrzebna, wystarczy czytać książki i modlić się do Boga:)
Somalija Opublikowano 23 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PRZEPRASZAM za kolegę, @wierszyki zrobiłaś zgodnie ze swoim sumieniem. @Arsis Zawsze można dziecko wpisać, gdy się się dojdzie do wniosku, że samemu nie daje się rady rozmawiać na temat zdrowia, chorób i higieny, diety i in. Wierzących masturbacja nie dotyczy, mają inne sposoby... 1
wierszyki Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edukacja zdrowotna to przedmiot dobrowolny. Teoretycznie. Przedmiot dobrowolny to taki, na który się można ZAPISAĆ. Przedmiot dobrowolny to taki, z którego można w każdej chwili zrezygnować. Przedmiot szkolny jakikolwiek to taki, w którym nauka opiera się na podręczniku, o którym możemy powiedzieć, co zawiera. W szczególe, nie ogóle. Standardy WHO jasno określają cele edukacji zdrowotnej. Czy Państwo już zaszczepiliście swoje dzieci wg wytycznych WHO w trakcie nie tak dawno zakończonej pandemii? To też element zdrowia. Czy Państwo przestrzegajcie dokładnie takich norm żywieniowych jakie promuje WHO? itd itd @Arsis Bardzo nieładny wpis wobec dziecka. Poza tym jest tyle istotnych szczególow w zależności od konkretnej szkoły konkretnego nauczyciela konkretnego wieku dziecka itd itd Pozdrawiam w berecie ;) 1
Arsis Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @Somalija Aga, daj spokój, to bez sensu. z żelbetonem nie wygrasz
Somalija Opublikowano 23 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @Arsis Nie denerwuj się, ja ostatnio zauważyłam że zniknęli z kościołów ministranci. Kiedyś do mszy służyło kilku a teraz nie ma żywej duszy ...
Arsis Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 (edytowane) @Somalija z jednej strony nadlatuje obiekt 3I/Atlas wywołujący sprzeczne opinie (sami astronomowie nie wiedzą do końca, co to jest, ale powiedzmy, że to udziwniona kometa), z przeciwnej zielona kometa C/2025 F2 SWAN... obcy chcą nas wziąć w dwa ognie? Edytowane 23 Września 2025 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @Arsis dinozaury zagrażały sobie nawzajem, to wyginęły, a my teraz sobie zagrażamy, to ponownie skończymy, komety się ustawiają. My sobie robimy wojenki, a zaraz coś z nieba niespodziewanie trzaśnie. Wszystko jest ze sobą powiązane, to też natura, żywa sobie lata i daje początek nowemu życiu. Nawet jeżeli sobie poleci, to inne się pojawią na horyzoncie.
andrew Opublikowano 24 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2025 @Somalija ... piękne myślenie a może dać zalecenie żeby dzieci uczyły się patrząc na nasze figle w nocy po co ma im ktoś obcy pokazywać jak mogą to z mamą i tatą w łóżku przeżywać ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
andrew Opublikowano 24 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2025 @Somalija Wspaniała troska o kościół. Byli cesarze, faraoni, komuniści i faszyści. Kto zostało z królestwa,cesarstwa. Dobrze, że się martwisz, ale niepotrzebnie. Dziękuję Pozdrawiam serdecznie Milutkiego dnia 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś Ty narobił - wezmą poważnie - zresztą to już ma miejsce Pozdrawiam na zaś instrukcji nie podawaj 1
Rekomendowane odpowiedzi