Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 21 Września Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Września z soczystej zieleni zmieniam się w złotą mgiełkę kolorów ziarenkom bzu zrzucam bieliznę wtedy wycałuj moje ciepłe ciało Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 17
Zorya Holmes Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Witaj, violetto! Dziś był piękny, gorący wrześniowy dzień, więc pewnie przyjemnie byłoby, gdyby nasze ciała wycałowało cieplutkie, złociste słoneczko. miłej niedzieli :) 1
violetta Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @Zorya Holmes byłam cały dzień na słońcu :) zostało wycałowane:)
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @violetta Teraz możesz w błogim śnie marzyć o wiośnie....zima nie zagraża.Pozdrowienia serdeczne... 1
violetta Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @Bożena De-Tre ostatnio śniłam, że chciałam wyjść przez okno się wykąpać w ciepłym morzu:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @violetta Dobrze że nie skoczyć na główkę-:) 1
violetta Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @Bożena De-Trena pewno jest to gdzieś możliwe:) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @violetta Pogoda sprzyja, choć to już ostatni powiem. 2
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Rafael Marius Dobrze że nie oddech-:)Ono powróci a z nim moja vilga a teraz czekamy na kuropatwy ….jesień też jest bogata i ma swoją „ walutę” żeby nas przekupić-:) 2
violetta Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @Rafael Marius ma być słonecznie, tylko chłodniej i szybciej robi się wieczór. 1
FaLcorN Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Konkretnie :-), pozdrawiam! 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W moim przypadku wszystko możliwe. Nie da się ukryć. Ano właśnie. Ja też dzisiaj i wczoraj korzystałem z pogody po tygodniu spędzonym z konieczności w domu. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @FaLcorN -:)dobra odpowiedż-:) 1
violetta Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @FaLcorN tak jakoś się złożyło:) @Rafael Marius o to życzę powrotu zdrowia i energii. Ja za dużo ćwiczyłam i nogi odmówiły mi odmówiły posłuszeństwa i w kolanach i w stopie:) teraz odpoczywam przed kolejnymi, bo się nie pozbieram :) 1
FaLcorN Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Bożena De-Tre Już taki jestem, konkret-men i dobrze mi z tym, prosto w cel, pozdrawiam! 3
Rafael Marius Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Co za dużo to niezdrowo. Życzę miłego odpoczynku. 1
violetta Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @Rafael Marius chcę więcej endorfin, to mam :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @FaLcorN To dobrej nocy Konkret Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września i znowu jakieś propozycje które odrzucić raczej trudno na zdjęciu stoi jakiś flakon a ciała szukać tu na próżno :))) 3
FaLcorN Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Bożena De-Tre Wzajemnie, dobrego tygodnia! 1
Rekomendowane odpowiedzi