Poezja to życie Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 (edytowane) W obrazie pięknym Jestem tylko tłem Jestem dnem A prawdziwy obraz Zainteresowania to ty I dzień zły, który Spędzi ci sen z powiek Człowiek to zawsze Tylko i aż człowiek Edytowane 21 Września 2025 przez Poezja to życie (wyświetl historię edycji) 6
huzarc Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Poezja to życie Szczerze, delikatnie – prosta forma, a jednocześnie treść dotykając tego, co najważniejsze: człowieczeństwa i relacji. 1
Zorya Holmes Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Jestem tłem, jestem dnem... Te obrazy stereotypowo wskazują na umniejszanie się peela, ale przecież wcale tak być nie musi. Odpowiednie tło wydobywa z głównego obiektu wiele jego cech, np. oświetlenie w fotografii ma kolosalne znaczenie. Dno również wcale nie jest równoznaczne z jakąś totalną beznadzieją. Dno morskie pełne jest pięknych zwierząt (koralowce, ryby i inne żyjątka), a nawet w głębinach żyją fascynujące stworzenia. Każdy ma swoją rolę do odegrania na tym świecie, a ludzie, których spotykamy i z którymi chwilowo łączy nas los, wcale nie są od nas ani lepsi, ani ważniejsi. miłej niedzieli :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Ty tutaj jesteś aż człowiekiem masz wolny wybór oraz wolę nie pozwól na to by być echem myśl samodzielnie - to Twój oręż :))
Rekomendowane odpowiedzi