Somalija Opublikowano 20 Września Zgłoś Opublikowano 20 Września (edytowane) głody ciebie tworzą omamy lśnienia podbite hormonami puste przebiegi złe noce alkoholicznej zorzy poprzez łzy widzę niewiele dłońmi mogą sięgnąć jedynie już wilgotniej małej i rozlewać zimne orgazmy noszę smutne ciało przeniknięte tęsknotą z pragnienia zatracam siebie Edytowane 20 Września przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
huzarc Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Somalija Witam. Wiersz mocny i przejmujący — czuć w nim prawdziwe emocje, głód bliskości i tęsknotę, które zostały oddane bez upiększeń. Działa szczerością i intensywnością. I pozdrawiam:)
huzarc Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Somalija Kontempluję niedzielny poranek:) Chyba ostatni w tym roku tak rozpromieniony… jesień się zbliża.
Arsis Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Somalija oj, daj spokój, Aga, jeszcze nie jest tak źle...
Somalija Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września @Arsis Dlaczego ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też staram się skorzystać... i dobić do 2000 km Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
huzarc Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września @Somalija zatem powodzenia na szlakach późnego lata:)
Somalija Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września (edytowane) @huzarc Ale przez weekend było tłoczno, rowery, motory i inne... Edytowane 21 Września przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września @Somalija nie stać mnie na większy smutek, Aga, na to smutne ciało...
Somalija Opublikowano 22 Września Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września @Arsis Gdyby nie smutek, nie wiedzieliśmy jak wygląda radość... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 22 Września Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września @Arsis Na zasadzie przeciwieństwa, doceniałam dobre rzeczy, gdy przyszły złe... Teraz cieszę, gdy tylko mogę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 22 Września Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września @violetta Cześć kupiłam sobie te szerokie, długie szort. Te co młodzież w nich chodzi... I moje koleżanki zaniemówiły Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września @Somalija nie bardzo wiem co to jest:) nie chodzę w spodniach:)
Somalija Opublikowano 22 Września Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września @violetta To popatrz na dziewczynki... gdy się stoi wyglądasz jak w spódnicy, a gdy dajesz krok masz szorty... 1
violetta Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września @Somalija to spódnicospodnie:) umie się tak mówiło :)
Rekomendowane odpowiedzi