Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 17 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 -Mistrzu, oczy zamykam, jeśli widzieć nie chcę, Co robić, kiedy mi się słuchania odechce? - Ucho nie ma zamknięcia, przynajmniej u ludzi, więc, gdy coś jednym wejdzie, zaraz wypuść drugim. Jest jeszcze inny sposób, który nawet wolę, myślę, jak będzie miło z Marysią wieczorem. Szczególnie przydatne na ważnych spotkaniach, konferencjach i podobnych spędach. 8
Konrad Koper Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @Marek.zak1 Zabawny - pouczający !!
Berenika97 Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @Marek.zak1 -Mistrzu, oczy zamykam, jeśli widzieć nie chcę, Co robić, kiedy mi się słuchania odechce? - Już dawno wynaleziono słuchawki z aktywnym wygłuszaniem. A jeśli nudziarz długo prawi, to w myślach Netflix niech ci się odpali. :)
Marek.zak1 Opublikowano 18 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @Berenika97 Na spotkaniach w okularach można być, ale w słuchawkach, to jednak nie bardzo. Netfixa nie mam, ale pewnie wiesz, o czym piszesz:). Pozdr. 1
Berenika97 Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @Marek.zak1Ale tych słuchawek prawie nie widać, można też przykryć włosami lub usiąść odpowiednio. To słuchawki bezprzewodowe - więc się prelegent nie połapie. :) Ale najczęściej słucha się wówczas muzyki lub podkastów - ważne, aby zająć dobre miejsce na sali. :)))
Marek.zak1 Opublikowano 18 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @Berenika97 Uginam się pod ciężarem argumentów:). 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 Jest jeszcze inny sposób, który nawet wolę, myślę, jak będzie miło z Marysią wieczorem. lecz uważaj niejeden już do Marysi wzdychał czy ona przypadkiem gdzieś nie nosi hifa :)) 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Marek.zak1 tak zwłaszcza z Marysią oj my faceci uwielbiamy te słowne zabawy. 1
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 :) fajne Są jeszcze słuchawki wygłuszające albo stopery, jednak Marysia lepsza ... 1
wierszyki Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 to był wszelakiej mistrz nasiadówki gdy dyrektorskie leciały mówki plany strzeliste źli wykonawcy po każdej sesji zapał do pracy ;-) Z autopsji Bardzo fajne Twoje mini, pzdr :-) 1
Marek.zak1 Opublikowano 3 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 @wierszyki Dzięki, a to z życia, jak sama doświadczyłaś:). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi