[email protected] Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Berenika97 Tylko i za nic liczy się... słowo, a czym je tworzysz... głową? Miłej jesieni Bereniko! 1
Berenika97 Opublikowano 21 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @[email protected]Bardzo dziękuję! Twoja odpowiedź to prawie traktat filozoficzny. Słowo ma moc tworzenia i niszczenia - jest najważniejsze, chociaż nie ma wartości materialnej. Pytanie retoryczne, ale na nie odpowiem - źródłem słowa jest nie tylko intekt ale i sece, dusza, człowieczeństwo. Pozdrawiam. Też życzę dobrych, jesiennych dni. :) 1
Ewelina Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Berenika97 a to ciekawe, interesuję się trochę tym tematem, ale tego nie wiedziałam. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 21 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @EwelinaKiedyś chciałam napisać felieton o różnicach między kobietami a mężczyznali (ale nie biologicznych:) ) i w sieci znalazłam różne artykuły, niektóre zaczynały od różnic w budowie mózgu. Naprawdę to bardzo ciekawe. Taka wiedza bardzo przydaje się w związkach, bo często wyjaśnia zachowanie faceta w domu. :) Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. @tatatoBardzo dziękuję! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi