piąteprzezdziesiąte Opublikowano 9 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 Dostałam zaproszenie na live'a: Start 22:00 «Tylko dla Dorosłych». Zdziwiona, a przede wszystkim zaciekawiona, dołączyłam do innych. O 22 z minutami zaczęli logować się ludziofony. O 22:20 naszym oczom ukazał się napis na białej kartce: «Kochani za chwilę pokażę wam coś zaskakującego i nieprawdopodobnego, a będzie to Fiut na chlebie» «Co, kurwa?!» – myślę – «ludziom naprawdę wali w dekiel, sami odklejeńcy, ja pierniczę», ale spokojnie czekam na rozwój wydarzeń. Obserwatorzy powoli zaczęli się wykruszać i zostało nas kilkadziesiąt osób, a każdy z zapartym tchem wpatrywał się w ekran. Nie zabrakło też kilku śmieszków, którzy nie omieszkali dopingować Autora prześcigując się w komentarzach: «Ile twój fiut ma cm? Golisz jaja? Ale z ciebie perwers misiu (emotka misia). Niegrzeczny jesteś, ale lubię takich.» W końcu Autor pokazał się na wizji z rozkosznym uśmiechem, odsunął twarz od kamerki i pokazał przyjemne odbicie w lustrze. Był tylko w bokserkach. Następnie znów zbliżenie na twarz i szeroki uśmiech: – Mam kromkę ciemnego pieczywa [kilkukrotne wruszenie brwiami], a teraz czas na obiecanego Fiuta... Powolne przesunięcie kamerki w dół ciała. Klatka piersiowa, splot słoneczny, pięknie umięśniony brzuch, pępek, niżej lekko opuszczone bokserki i... – Mam was zboczeńcy! Hehe. W tym momencie Autor pokazał do kamerki kromkę pieczywa i nóż, którym rozsmarował na chlebie jakieś mazidło. Ohyda. Jak się okazało, był to obiecany Fiut, bo fiut to słodki, gęsty syrop z buraka, popularny na Kujawach. Przyznam, że byłam lekko rozczarowana, a jeden ze śmieszków wyraźnie zirytowany napisał w komentarzu: – Spierdalaj buraku! Cóż, liczyłam na piękne widoki, a dostałam pastę z buraka. Ech, życie jest niesprawiedliwe... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 6
violetta Opublikowano 9 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 Już myślami, że to jest o biedaku:) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 9 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 9 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śmiechłem ale! 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 9 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 @Leo Krzyszczyk-Podlaś No, to fajnie. Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Deonix_ Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 Haha, świetny prank (żart)! Zanim zostałam uświadomiona przez resztę Polski też żyłam w przeświadczeniu, że "fiut" to jedynie coś podobnego do melasy, a synonimem taniej rozkoszy w moich stronach (jestem z Torunia) było powiedzenie: miód, fiut i orzeszki :)) Pozdrawiam Deo :) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 13 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie za przeczytanie. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @piąteprzezdziesiąte Fiu, Fiu! "Dobry żart tynfa wart." Pozdrawiam ;) 1
EsKalisia Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 @piąteprzezdziesiąte Tak! Jestem i chcę być dorosła, nawet jeśli to pasta z buraka. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 10 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda, że nie było poczęstunku w nagrodę pocieszenia :) Dziękuję, pozdrawiam! Ok :) 1
Rekomendowane odpowiedzi