Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Berenika97... mogłam się chyba spodziewać, że pojawi się uśmiech... :)

ale to dobrze. 'Kontraścik' jest, a ja podziękuję Ci za.. sugestywny. obraz..

@Sylwester_Lasota... za - sprawnie prowadzone słowa - dziękuję.

Nieco hermetyczna narracja.? hmm, chyba nie ponad "normę". Tutaj naprawdę niewiele się dzieje. 

@Natuskaa..... bajkowo.?. niech tak pozostanie. Lubię waniliową herbatę, a motyle,

wiadomo, cudowne duszki natury. Miło mi, że zaszłaś ze słowem. Dziękuję.

@Alicja_Wysocka... a żebyś wiedziała, to 'zmyślątko' poukładałam, żeby wspomnieć o czymś,

co ważne dla mnie. Takimi wagonikami może się bawić zarówno kobieta, jak i facet. Dziękuję.

@andrew... oczywiście, każdy z nas ma swój własny świat, a w nim równiny, górki, albo

smętne doliny i cały czas się uczymy żyć. Dziękuję za wizytę.

@Annna2... tak Anno, błogiego spokoju, wręcz sielanki wszyscy potrzebujemy czasem.

Dziękuję, że byłaś.

Drodzy Goście... raz jeszcze dziękuję za zatrzymanie się u mnie ze słowem. 

Wszystkim, którzy dodatkowo przystanęli przy treści, bardzo dziękuję za zostawiony plusik.

Ślę Wam.. serdeczne pozdrowienie.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Berenika97... mogłam się chyba spodziewać, że pojawi się uśmiech... :) ale to dobrze.

'Kontraścik' jest, a ja podziękuję Ci za.. sugestywny. obraz..

@Sylwester_Lasota... za.. sprawnie prowadzone słowa.. dziękuję. Nieco hermetyczna narracja.? hmm.. czy ja wiem, chyba nie ponad "normę". Tutaj naprawdę niewiele się dzieje. 

@Natuskaa..... bajkowo.?. niech tak pozostanie. Lubię waniliową herbatę, a motyle, wiadomo,             cudowne duszki natury. Miło mi, że zaszłaś ze słowem. Dziękuję.

@Alicja_Wysocka... a żebyś wiedziała, to 'zmyślątko' poukładałam, żeby wspomnieć o czymś,

co ważne dla mnie. Takimi wagonikami może się bawić zarówno kobieta, jak i facet... :)                        Dziękuję za słowa.

@andrew... oczywiście, każdy z nas ma swój własny świat, a w nim... równiny, górki, albo smętne doliny... cały czas się przy tym uczymy. Dziękuję za wizytę.

@Annna2... tak Anno, błogiego spokoju, wręcz sielanki.. :) wszyscy potrzebujemy czasami

takiego okresu. Dziękuję.

Drodzy Goście... raz jeszcze dziękuję za zatrzymanie się u mnie ze słowem. 

Wszystkim, którzy dodatkowo przystanęli przy treści, bardzo dziękuję za zostawiony plusik.

Ślę Wam.. serdeczne pozdrowienie.

• Dodaj nową pozycję...