castus Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 moje małe ja solidarnie skundlone zomowską bratnią pałą między rolką srajpapieru a teorią homo sowietikus głaskane upublicznieniem cudu JPII delikatnie konserwowane tanim dojczspirytusem skazane na wieczne transformacje odnowy protesty i modły dzisiaj postanowiło pokazać wszystkim dupę napisało wiersz na Wojtusia iskiereczka na Lesia nobelek na Karola czeka świeczka a na mnie kibelek
drewniane palce Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ciekawe, prowokacyjne. zmieniłąbym wersyfikacje pierwszej strofy. myśle czy by mo,że nnie spuścić z tonu? chociaż sama nie wiem, to chyba atut tego wiersza, swojego rodzaju arogancja (?). może sie myle. podoba mi sie, na tak.
Oscar Dziki Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Spoko, ale obiecaj, że następny będzie już lamentacyjny.:)
majkaa_m... Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 zgrabny eksperymencik, nie powiem skoro na mojej facjacie wywołał usmiech to znaczy że bardzo zgrabny kłaniam się
Paweł_Kolcaty Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 I na tym kibelku - na swój sposób - jesteś wielki.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Eksperyment. Lubię eksperymenty i mimo, że przy tym się uśmiechnąłem, to jednak ostatecznie nie podoba mi się. Bo chyba w poezji chodzi o coś innego niż o uśmiechnięcie się. pozdrawiam /Arek
castus Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 "dobre,ciekawe,prowokacyjne,fajne...zgrabny eksperyment" ehhh...chyba ja pisac nie umiem...( bo nie zakładam że Wy czytać... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi