Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 lubię uśmiechnięte chwile łzy szczęściem wywołane gdy w wierszu echo z wiatrem rozmawia głupią minę śmierci która z życiem przegrywa widok krwi którą ktoś honorowo oddaje kochanków którzy księżyca się nie wstydzą radość dzieci wołających mamo lub tato lubię tych co znajdują czas dla starszych umieją mówić o miłości nie udawanym słowem ja na te lubienia nic nie poradzę - bo taki już jestem na ich tle zwariowany 8
Maciek.J Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 a ja lubię takie wiersze i klimaty - serducho ode mnie
Nata_Kruk Opublikowano 7 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i taki bądź... zwariowany... Ostatnią czytam, jw. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje lubienie - dziękuje - Pzdr. Witam - miło że pięknie - dziękuje - Pzdr. Witam - miło że byłaś Natko - cieszy mnie twoje czytanie - Pzdr.zadowoleniem. @piąteprzezdziesiąte - @Andrzej P. Zajączkowski - @Berenika97 @Natuskaa - @huzarc - wszystkim wam uśmiechem dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi