andrew Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września @violetta Och, chciałbym tak. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
violetta Opublikowano 6 Września Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września @andrew wygodnie i ekscytująco mimo wszystko:) 1
violetta Opublikowano 6 Września Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września Moja wnusia, sama zakładała sobie koronę:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Rafael Marius Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Często u Ciebie bywa. 1
violetta Opublikowano 6 Września Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września @Rafael Marius dla mnie rzadko. Codziennie się nie widujemy. Przy niej trzeba mieć kondycję, robię treningi dwa razy dziennie, dłużej zachowam młodość. Co za sauna, waży już 12 kilo. Ona też tupie i trzęsie nogami. 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To faktycznie ciężka. 1
violetta Opublikowano 6 Września Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września @Rafael Marius jak ją nosić, to kręgosłup trzeba mieć zdrowy. Ale fajnie, ćwiczę i mam siłę, ale moja mama nie może nosić, za ciężka dla niej. zakładam na siebie koronę, a no to sam robiła tak fajnie i ona jej trzymała się, komedia. Niedługo będzie chodzić, już wstaje sama na nóżki. Jest ostrożna i bada trzymanie, grunt. Jest taka śliczna:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Rafael Marius Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym wieku to normalne. Moja też by nie mogła. Szybko się rozwija. Pod koniec października będzie miała rok. Czas szybko leci. Tak bardzo urocza. 1
violetta Opublikowano 7 Września Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września @Rafael Marius jest żywa, zawsze głośna coś mówi. Jest przywiązana do swoich rodziców bardzo, mój syn ma dobry kontakt, zawsze się razem bawią, przepada za nim jak za mamą, jest mądrą. Zaraz będzie miała roczek, zaraz dwa latka. Czas leci jak głupi. 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Września Zgłoś Opublikowano 9 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, bo różnie z tymi tatusiami bywa. To tak jak ja kiedyś. 1
violetta Opublikowano 9 Września Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września @Rafael Marius Zoja jest niemożliwa, cały czas dotykała jego brody i patrzyła co za tata z zarostem. Jest dla niej wybawieniem. On się z nią bawi, nakarmi, przewija i chodzi na długie spacery. Ona tylko mama i tata. @Rafael Marius zaraz robię godzinny trening :) 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Września Zgłoś Opublikowano 9 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powodzenia. 1
violetta Opublikowano 9 Września Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września @Rafael Marius robię to systematycznie, dla mnie przyjemność:) dzięki temu jestem piękna i zdrowa haha 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Września Zgłoś Opublikowano 9 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też codziennie ćwiczę. 1
violetta Opublikowano 9 Września Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września @Rafael Marius ja też codziennie, inaczej bym nie chodziła już normalnie:) ogólnie prowadzę zdrowy tryb życia:) 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Września Zgłoś Opublikowano 10 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To się chwali. Ja też. Jak tam wrażenia po ataku dronów? 1
violetta Opublikowano 10 Września Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września @Rafael Marius urządzą nam piekło. A wojsko polskie niewiele robi. Takich spadających dronów będzie więcej, a później tysiące. 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Września Zgłoś Opublikowano 10 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczególnie u mnie w centrum. Taki Varso Tower najwyższy budynek w Eurolandzie może być dobrą przynętą dla ruskich dronów. 1
violetta Opublikowano 10 Września Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września @Rafael Marius pracuję w wieżowcu i widziałam na swojej wysokości drona i tak stał, może robił zdjęcia, jakiś szpieg:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Września Zgłoś Opublikowano 10 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ciekawe. Może podglądał to i owo?
Rekomendowane odpowiedzi