Toyer Opublikowano 2 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 Nie mogę uwierzyć że ta chwila minęła o następna i kolejna dużo was jeszcze? stoicie w bezkresnej kolejce i się przepychacie to niegrzeczne pani tu nie stała proszę wracać spojrzała na mnie i bezczelnie uciekła a za nią pobiegły inne następna proszę teraz się biją o miejsce spokojnie nie wszystkie na raz każda z was i tak przyjdzie w ogóle mnie nie słuchają tylko odchodząc przychodzą wrzeszczą szepczą biegną do mnie o mnie beze mnie jesteście czekałem dokąd biegniecie? nawet się nie przywitałem ah nie macie czasu to na razie 6
Annna2 Opublikowano 2 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 @Toyer oby tych chwil Tobie jak najwięcej
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Toyer... w czytaniu pomijam ukośnik, wydaje mi się zbędny, niechby chwila, była chwilą.. a nie panią. Oczywiście nie ma przymusu na zmianę. Ostatnia strofka natomiast, jak dla mnie, zbędna. Pomysłowo, znowu... :) 1
Toyer Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Nata_Kruk Dziękuję za uwagi - w wierszu chwila ma formę osobową dlatego jest panią - bez ostatniej zwrotki nie byłoby puenty - ale może jeszcze kiedyś coś pozmieniam
Rekomendowane odpowiedzi