Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 1 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 * * * pamiętne czasy dym z pogorzałych sadów a w sieni postrach * * * przez wieś autobus dzieci jadą z książkami początek szkoły sierpie, 2025 8
Annna2 Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Nata_Kruk łał! Bardzo bardzo.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 @Annna2... jakie tam znowu.. łałki.. :) @infelia... kobietki, dziękuję Wam.
Berenika97 Opublikowano 2 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 @Nata_KrukTwoje haiku niosą obrazy. Ale mam pytanie, czy "dym z pogorzałych sadów" oznacza czasy wojenne? pogorzały - spalony?
Nata_Kruk Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Berenika97.... tak, to chciałam zarysować, dlatego... wrze_sień... miesiąc, wiadomo i sień... gdzie... Bereniko.. bardzo dziękuję za miłe słowa... :) 1
Berenika97 Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Nata_KrukBardzo dziękuję za odpowiedź! Tak myślałam, ale nie byłam pewna. Sprytne! :) 1
aff Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 To drugie jest fajne i powiem Ci dlaczego tak uważam. To proste krótkie obrazowanie. To malutkie coś tkwi w zestawieniu słów autobus i początek. Bo nagle ten sam co zwykle autobus staje się niesłychanie długi jak cały wieloletni okres edukacji. Prawdziwy ogórek :) Reszta moim zdaniem tworzy miniaturkę. Innym się zwykle miniaturki podobają. Dla mnie zbyteczne. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 4 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 (edytowane) @wierszyki... dziękuję bardzo za odniesienie... :) JWF.... Waldku.. Iwona... dziękuję. Edytowane 4 Września 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 5 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte... dziękuję za śladzik... :)
Rekomendowane odpowiedzi