Pan Ropuch Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2025 zapomniane pamiętanie czasu w beztrosce modelowanie szepczesz - zostałeś w wodzie na zawsze co czyni ciebie lepszym... brnięcie do przodu bez oglądania roztarta na proch słabość niedowierzania jestem i byłem w podróży zapewne też chwilę pobędę potem spotkaliśmy się parokrotnie choć nie dałem Tobie odczuć - jesteś mi... 2
Annna2 Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Pan Ropuch Widzieć w innym człowieku Boga- jakie to proste, jakie to trudne. I jeśli widzieć- to życie staje się lepsze. Człowiek przez życie zawsze pielgrzymem i tylko na chwilę. Ubrany w przeszłość z nadzieją na przyszłość. 1
Pan Ropuch Opublikowano 1 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 (edytowane) @Annna2 Dobre myśli ubrane w słowa, dziękuję. Nie ma lepszego przechowalnika wartości niż człowiek, które w świecie pełnym dystrakcji i zakłóceń tak łatwo zgubić z oczu. Życzę przewrotnie - kompletnego zatracenia i zagubienia w obecności, w chwili, w teraźniejszości. Pozdrawiam Ropuszy Edytowane 1 Września 2025 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi