MIROSŁAW C. Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 jestem niemowlęciem śliniącym się wśród kolumn i kaplic wyjęte z sennego marzenia chopinady polnych kamieni między piętnem a raną przyszpilone do krzyża wiersze zatrute rozkoszą wszystkiego co w duszy z nieświadomej zasługi tajemniczego wiwarium umacnia w wierze 7
Annna2 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @MIROSŁAW C. Niedawno w Dusznikach - Zdroju był festiwal Chopina. Szopen był tam na leczeniu i dał dwa koncerty. Dla mnie jego muzyka to rozkosz. Ta fraza jest ciekawa- fajna między piętnem a raną przyszpilone do krzyża
violetta Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @MIROSŁAW C.gdy byłam ostatnio w kościele i obserwowałam ludzi, co oni tam wyprawiają, komedia, te klęczenia, znaki. Obchody święta wojska polskiego łączą z świętem maryjnym w kościele. Kolejna komedia. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @violetta Violetko jak zwykle jesteś przeurocza - no komedia:))))))))))) @MIROSŁAW C. albo: między piętnem a raną wiersze zatrute rozkoszą i ciekawy fragment: wszystkiego co w duszy z nieświadomej zasługi tajemniczego wiwarium umacnia w wierze Twoje wiwarium ma wiele kontekstów np: - dusza przed narodzeniem jest w "tajemniczym wiwarium" - niemowlę cudowne wiwarium tworzy mu mama - dorastanie w wiwarium najbilższych a w wierze umacnia On widoczny na każdym kroku Pozdrawiam
MIROSŁAW C. Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Annna2 Chopin miał klawiaturę z dni i nocy... @violetta Bo kościół to kolumny gór kapliczki jaskiń krzyże połamanych drzew i spontaniczny kontakt ze stwórcą . @Jacek_Suchowicz Dobrze kombinujesz :) Dziękuję bardzo za wszystkie ślady zainteresowania, pozdrawiam
violetta Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @MIROSŁAW C. tamte czasy się dawno skończyły, teraz to odgrywanie głupich ról po alkoholu:) ostatnio byłam na wsi, wiem jak rodziny się prowadzą:)
Rekomendowane odpowiedzi