andrew Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 ,,Stoi Królowa po Twojej prawicy,, Ps 46 zabrał Cię Maryjo Twój Syn Jezus do królestwa Niebieskigo obwołaliśmy Królową Matką Jesteś jak rodzona Mama opiekujesz się z pod Boskiego tronu będąc tam Jesteś i przy nas jak Duch Święty to tajemnica wiary nasza Najukochańsza Pośredniczko znasz wszystkie bóle jakie daje ziemskie życie od ludzi dalekich Bogu przeszłaś drogę na Golgotę drogę którą podążamy wspieraj nas Mamo abyśmy nigdy nie ZWĄTPILI innej drogi nie ma do Ciebie do Boga kiedyś się spotkamy widząc wzajemnie 8.2025 andrew Wniebowstąpienie, Piątek,dzień wspomnienia męki I śmierci Jezusa 2
Annna2 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @andrew piękny jak Ona. Maryja Matka. Dziś Jej dzień 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Myśli na 15 sierpnia "Są dwie drogi, którymi prowadzę. Jedna, to droga podobna do Mojej ludzkiej drogi. Druga to droga Maryi. Najczęściej daję drogę Mojej Matki: przyjmowania wszystkiego w poddaniu, w ciszy serca i warg, i w miłości. Trwanie w bezgranicznej ufności Ojcu, cokolwiek się stanie>Cierpienie cierpieniem innych. Każdy twój czyn jest dla Mnie tak samo ważny, jeśli przyjmujesz go ze względu na Miłość - na Mnie. Nie jest ważne, co czynisz, tylko z jaką intencją czynisz. Można, nie czyniąc zewnętrznie nic, współdecydować o losie ludzi i o losie świata poprzez intensywność miłości i intencji." Świadectwo,855 1
Rekomendowane odpowiedzi