Starzec Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Alicja_WysockaPrzepraszam, nie chciałem, no i po mi to szukanie dziury w całym :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Starzec Ależ nic się nie stało, nic nie bolało :) 1
Starzec Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Alicja_WysockaTo chyba jednak nie był ćwiek :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 @[email protected] dziękuję
UtratabezStraty Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 @Alicja_Wysocka , co do pierwszych trzech zwrotek, to wydaje mi się, że mogłyby być o mnie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2025 @UtratabezStraty A wiesz, że chciałam żeby tak było, też w wierszach innych autorów widzę i czuję siebie. I wtedy wiersz mnie przekonał, uwierzyłam (choćby autor kłamał) Dziękuję :)
UtratabezStraty Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Alicja_Wysocka , te pierwsze trzy zwrotki, to mi się w ten sposób kojarzą, że dziewczyna kieruje je do chłopaka, którego uważa za tchórza i nieudacznika i ma go ochotę reedukować.
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @UtratabezStraty czytelnik ma pełne prawo do interpretacji - mogą się różnić I to też jest dobre :)
Rekomendowane odpowiedzi