kwintesencja Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 brak okien brak tnących powierzchni nie umiem przywyknąć do chłodu zamykam na haczyk blok z dykty spróbuję się wyspać na zapas na poczet przyszłego trymestru insomnia - gdzieś o tym czytałam to chyba przez miejskie powietrze plac z hordą pod wodną kurtyną chemstrailsy nad polem bawełny i zmarszczki – to tylko gra światła 7
Annna2 Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @kwintesencja dobry wiersz. Taka współczesność naszych czasów 2
kwintesencja Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci :) pozdrawiam 1
kwintesencja Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @Leszczym dziękuję za serduszko, pozdrawiam serdecznie 1
viola arvensis Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @kwintesencja bardzo intrygujące. Lubię wiersze, na których można sie "zawiesić" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
kwintesencja Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @viola arvensis cieszę się, że mój wiersz Cię na chwilę zatrzymał:) pozdrawiam!
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Wiersz doskonale wmontowany obrazowaniem w rzeczywistość. To nie sklepik z emocjami, tylko wycinek życia, obok którego czytelnik czuje się zobowiązany nie przejść obojętnie.
kwintesencja Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, bardzo mi miło, że tak uważasz :) pozdrawiam serdecznie!
Berenika97 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @kwintesencja Wiersz buduje niepokojącą atmosferę współczesnego życia miejskiego. Odczytuję w nim zmęczenie cywilizacją i pewną bezradność wobec otaczającej rzeczywistości. Bardzo ciekawy. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 zatrzymał nie umiemy przywyknąć do chłodu spojrzeń słów cedzonych z przymusu nie pomoże przespanie do przodu kiedy brak miłości i uczuć :))) 1
kwintesencja Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odczytałaś wszystko to, co chciałam przekazać :) pozdrawiam @Jacek_Suchowicz bardzo się cieszę, że wiersz Cię zatrzymał, pozdrawiam:) 1
kwintesencja Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Roma dziękuję bardzo za serduszko i serdecznie pozdrawiam:)
kwintesencja Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @piąteprzezdziesiąte dziękuję i pozdrawiam
kwintesencja Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2025 @TylkoJestemOna dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi