Marek.zak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Mój wibrator wszędzie wejdzie, ale nigdy nie obejmie, nie ukoi duszy bóli, bo nie umie mnie przytulić, orgazm z nim to prosta sprawa, ale nie chce ze mną gadać. Podsumując, wolę chłopa, zwłaszcza tego, co mnie kocha. Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 7
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @Marek.zak1 dobrze że nie muszę wybierać, dobre Marku 1
wierszyki Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Wiersz mi się nie podoba, bo świadomie nie napisałeś, że męzczyxni wolą również kobiety. Maksymalnie antyfeministycznie, kobietom nie. Ja przy Twojej twórcdości staję się feministką :) Pzdr :)
Annna2 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @Marek.zak1 Poziam tak. Mogó? Powiem tak. Mogę? Równouprawnienie, równouprawnienie! Krzyczą wszyscy. No i ok- nie mam nic przeciwko. Ale to równouprawnienie często kończy się np gdy trzeba wtargać meble- na czwarte piętro ( bez windy) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @Marek.zak1 Zapytała mistrzyni dziewczyna: chłop jest lepszy, czy lepsza maszyna? Chłop cię utuli i wycałuje, maszyna tylko chuć opanuje. Z chłopem to nawet i Kamasutrę! Czy takie cuda da się z tym chuchrem? Lecz sama oceń i sama wybierz. Czy chłop rycerski, czy z gumy rycerz? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam! 1
Marek.zak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W jednym krótkim wierszyku nie da się, ale przyjmuję wyzwanie:). 1
wierszyki Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super, no jeśli tak - to serduszko :-) Pozdrawiam serdecznie :-)
Marek.zak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @piąteprzezdziesiąte Ale każda dobrze wie, że nie zawsze mu się chce, nawet jak jest bardzo miły, przecież może nie mieć siły. a wibrator zawsze działa, i w tym tajemnica cała:). 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @Marek.zak1 jasne, jasne, czemu nie «to» nie zdradzi chociaż jej nie zarazi kiłą, AIDS można zastanowić się jeśli guma nie uczula niech się bawi «tym» biedula żeby uśmiech był na twarzy niechaj jej się dobrze darzy Ostatnio słyszałam historię o facecie, który zaraził kilka lat temu żonę i nic jej nie powiedział. Sam brał leki, a ją skazał na śmierć. Dziewczyna 40 lat, dzieci, już traci świadomość, niedługo umrze. Takie są historie małżeńskie... 1
Maciek.J Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 ja już wolę wibrator mieć aniżeli tę samą płeć
Rekomendowane odpowiedzi