Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2025 postrzępiony brzeg odbija się w jeziorze falują kręgi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 10
wierszyki Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Lubię Twoje haiku, bo "nie wymyślone", a zdjęcie piękne. Można by tam zostać. Pzdr
Bożena De-Tre Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2025 @Sylwester_Lasota Tak ta CISZA wTobie jest......przywołuje wspomnienia i boli że aż strach.Jest w nas aczkolwiek nie każdy to zauważy....dobrze Ci z tą ciszą sądzę.Pozdrawiam ciszę też.....
Nata_Kruk Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Dlatego też pobyłem sobie tam dłuższą chwilę. Wzajem Akurat we mnie to była wtedy burza i potrzebowałem ciszy zmierzchającego się nad jeziorem dnia żeby ją uspokoić. Czasami to działa. Również pozdrawiam. Pięne miejsce. Znam bardzo podobne. Pozdrawiam.
M_arianne Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @Sylwester_Lasota Wytchnienie z natchnieniem na łonie natury. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie :)
Rekomendowane odpowiedzi