andrew Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 ,,Czuwajcie i bądźcie gotowi,, Mt.24 nie nie jutro już dziś bądź dobry jak chleb a nawet lepszy zobaczysz świat o jakim marzyłeś nie musisz nigdzie jechać szukać miłości szczęścia wszystko jest na wyciągnięcie ręki w twoim zasięgu bądź tyłko dobry jak chleb a nawet lepszy dla siebie bliskich I dalszych bądź dobry jak Jezus Jezu ufam Tobie nie boję się trudu a ty… dobro często potrzebuje wysiłku 8.2025 andrew Niedziela, dzień Pański 4
Annna2 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 @andrew tak to prawda- dobro potrzebuje wysiłku. mądry wiersz
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 nawiązujesz do dzisiejszej ewangelii "nie chowajcie się przede Mną jak dam w Raju,by ukryć waszą grzeszność. Ja przecież wszystko wiem i nie da się nic ukryć przede Mną. Nie liczcie na to, że sami potraficie ją naprawić i przyjść do mnie czyści. Sami nic nie zrobicie, a odwlekanie powiększy zło. Trzeba je natychmiast przynosić do Mnie, abym usunął, zanim się rozrośnie. Trzeba pokonać wstyd i z pokorą pragnąć mojej pomocy" 152 Świadectwo Alicja Lenczewska
Rekomendowane odpowiedzi