Espena_Sway Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 chap chap pochłanianie czegoś nawet dobre wyśmienite bezmyślne skupianie się na walorach smakowych nagle pęknięcie biały kamień się rozłamał wprowadzając zamęt w orzechu włoskim szybko myśli się gonią nie nadążają z biegiem mokre plamy na twarzy dopełniły obraz ten
stanislawa zak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 takie przyziemne pęknięcie zęba? a tak prawie poetycznie wypowiedziane. pa
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 heh, mnie się skojarzył "biały kamień" ze złamanym zębem, a orzech włoski z mózgiem, ;-), ale to tylko moje skojarzenia, a miewam różne, róóóżniste :-))). Ogólnie na plus - pozdrówka :-)
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 wow!! Stasiu miałyśmy takie same skojarzenia :-))))
Skandynawska Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 "dopełniły obraz ten" - to mi jakoś nie pasuje a poza tym :) hm..:]
Espena_Sway Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 hmm, dobrze Wam wszystkim się skojażyło z tym nieszczęsnym moim zębem ;-( . Dzięki za wszystkie komentarze, starałam się napisać wiersz na tak błachy temat, chyba się udało :-). Pozdrawiam serdecznie Espena Sway. P.S. Kto powiedział, że nie byłoby tego złego co by na dobre nie wyszło ??? ;-)
jasiu zły Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Hmmm... mokre plamy na twarzy? Wolicie ludzie nie wiedzieć z czym mi się to skojarzyło.
Espena_Sway Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 hmm, jasieńku bez skojarzeń, chodziło mi w tym wierszu o mokre plamy łez. nie wnikam do tego o czym Ty pomyslałeś ;-) Pozdrawiam Espena Sway
jasiu zły Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Droga autorko, nie wiem jaki był zamysł, ale ciężko nie interpretować utworu jako opisu stosunku oralnego. Jeżeli jesteś ciekawa to chętnie podam swoją interpretację... :) Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Szczerze mówiąc, to po kolejnym przeanalizowaniu mojego tekstu, doszłam do wniosku, iż mógł być on przez Ciebie rozumiany jako opis stosunku oralnego. Cóż, ja opisywałam czynność jedzenia, a interpretacja zależy od wyobraźni czytającego ;-) . Co do Twojej interpretacji, to serdecznie dziękuję, ponieważ sama zinterpretowałam 'pod drugie dno' ;-P Jasiu, thanks za komentarz, pozdrawiam Espena Sway
jasiu zły Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Hehehe! Przyznaj się lepiej, że od początku był taki zamysł. ;) Z tym jedzeniem to taka sciema jest. PS Babka od poezji na pierwszym roku mówiła, że dobra poezja jest dwuznaczna. Chyba więc robisz postępy. :) Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Haha..., Jasiu dzięki za pochwałę, oczywiście staram się pisać coraz lepiej, mam nadzieję, że nie napisałeś tego tylko ze względu na ową dwuznaczność ;-) . Pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Rekomendowane odpowiedzi