Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dominika Moon Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Rozgrzewam Rozciągam Naciągam I chłodzę Łaskoczę I biję Karmię I glodzę Przymierzam Spoglądam I sprawdzam Czy rosnę Malejesz Ty we mnie Czy ja maleję w Tobie Czy mieścisz się we mnie Czy mieszczę się w Tobie Czy mnożysz się we mnie Czy ja mnożę dzięki Tobie Czy dzielę Na sobie Przy sobie Czy w sobie Kąpiesz się we mnie Czy to ja w Tobie... Duszo? 12
Berenika97 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 @Dominika Moon Zatrzymał mnie Twój wiersz, bo jest jak przesłuchanie samej siebie — subtelny dialog ciała z duszą, duszy z ciałem. Rytmicznie rozciągasz nie tylko ciało. Podoba mi się. :) 1
Dominika Moon Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 @Berenika97 Cześć Bereniko, miło mi, że utwór Ci się spodobał. Ciepłe pozdrowienia:) 1
Annna2 Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 @Dominika Moon awersacja zaskakująca- jak w erekcjato- bardzo fajna. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 do dzisiaj ja nie wiem kto w kim pomieszkuje że ona we mnie jest czasami to czuję i ja też jej nieźle daję się we znaki uporem pragnieniem krzyżuję jej szlaki miast drogą co wiedzie mnie prosto do Niego kluczę i skręcam na prawo i lewo :))) pozdrawiam 2
Dominika Moon Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 @Roma Hej Roma, dziękuję za lekturę. Cieszy mnie, że z Tobą ten utwór zarezownował :) Pozdrowienia:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie jest mi znane to pojęcie, kojarzy mi się z awersją .. ale po tych schodkach nie wchodzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drugiego pojęcia mnie tutaj nauczono Fajnie, że Ci się spodobał! Pozdrowienia:) Zabrzmiało to jak mała szarpaninka między małżeństwem co szuka przecinka Wciąż jedno a razem.. Gdzieś pomiędzy szeptem, słowami, kropką a niedomieszaną kawą. Pozdrawiam Jacku
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2025 @Dominika Moon Plus za tytuł. Myślałam, że to jakieś hinduskie wyrażenie i przekopałam internet wzdłuż i wszerz. Ale niczego nie znalazłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. 1
Dominika Moon Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki! Plus do plusa i będzie piątka Miło, że wzbudziło w Tobie zainteresowanie. Ciepło pozdrawiam!
MIROSŁAW C. Opublikowano 6 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2025 @Dominika Moon Z podobaniem, pozdrawiam. 1
Dominika Moon Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 @MIROSŁAW C. Dziękuję. Pozdrowienia!
Rekomendowane odpowiedzi