Nata_Kruk Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 * * * pajęcze sploty słońce ogrzewa rosę spragniony pająk * * * już środek nocy oczy wpatrzone w ekran niewolnik sieci sierpień, 2025 5
Nata_Kruk Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Ja do niewolników sieci, absolutnie nie należę... :))
JWF Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Ja się czasem zasiedzę w tej sieci. Pytanie kto/co tu jest pająkiem?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 patrzy i stuka youtube i instagram kapłanka sieci 1
Berenika97 Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 @Nata_KrukLubię te pajęcze sieci w babie lato. Rankiem krople rosy pieknie na nich wyglądają. Ale fajne skojarzenia z sieciami. :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. pająkiem jest.. sieć.. czyha na słabeuszy... ;) @Berenika97... kocham świty w lesie... rosa na pajęczynach, jak diamenciki... :) w których można dostrzec tęcze. Dziękuję, że zaszłaś do mnie. @Jacek_Suchowicz... dla wielu.. chyba.. sieć internetowa... to "sanktuarium".. dla mnie nie. Dzięki za obecność pisaną. Pozdrawiam Gości. Edytowane 7 Sierpnia 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) @Ajar41... @Waldemar_Talar_Talar... cieszę się, że byliście. Dziękuję. Edytowane 29 Sierpnia 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi