Annna2 Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 W związku ze zbliżającym się nawałem obowiązków i chęci założenia związków, zaistniał pilny problem opieki kornikowych brzdąców. W tym celu żłobek założyły te chrząszcze. Na budowę dostały świerkową dotację i wśród dzięciołów uzbierali składkę Delegat sikorek wstęgę przeciął leśnik budynek poświęcił Kornikowa działalność rozpoczęła się obiadem grzeczne dzieci usadzono przy stoliku Niesforny Jasiu głośno zakrzyknął- -rosołu nie lubię zjem kawałek pulpitu! 4
Berenika97 Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Annna2 Leśne przedszkole na medal! Świerkowa dotacja, chrząszczowa inicjatywa, czegóż chcieć więcej? Jasiu niesforny, ale z wyobraźnią – zapowiada się na artystę… Urocza, pełna humoru i fantazji groteska ze społecznym przesłaniem :) 1
Annna2 Opublikowano 28 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Berenika97 Jasio to Jasio. Dziękuję
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Annna2... dla dzieci bardzo dobre... :) Czytałam, jw. "te" pomijałam, ale Ty nie musisz. Interpunkcja... gdzieniegdzie brakuje. Dobrej nocy.
Rekomendowane odpowiedzi