Migrena Opublikowano 25 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 @Berenika97 mnie najbardziej ciekawią umysły ludzkie. Osobowości. Pracowałem nad umysłem Fryderyka Nietzsche. Chciałbym tak wejść w ten mózg. @Berenika97 a ja starożytności prawie nie znam. Wstyd mówić ale tak jest.
Berenika97 Opublikowano 25 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 @MigrenaPrzeczytałam jego "Tako rzecze Zaratustra", długo to trwało, bo nie mogłam się powstrzymać od robienia notatek. Tekst dziwnie mnie wciągał, szkoda, że został tak skrzywdzony przez historię @MigrenaA ja nie przepadam za nowozytnością - wstyd mówic:)) 1
Migrena Opublikowano 25 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 @Berenika97 to był fantastyczny gość. Antychrześciański skurwysyn ale człowiek ekstra. Prawdopodobnie był dotknięty jakąś chorobą psychiczną . Ale ciekawe mózgi mieli Dostojewski, Himlmler, Mieczysław Jastrun. 1
Berenika97 Opublikowano 25 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 @MigrenaZgoda! Dzięki za pogawędke, musze lecieć. Zajmę się Indonezją. 1
Migrena Opublikowano 25 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 @Berenika97 dziękuję. Do następnego spotkania. Pa.
Berenika97 Opublikowano 26 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 @RomaBardzo dziękuję! Czasami coś mnie bardzo poruszy i wówczas to zapisuję, w różny sposób. @JWF@[email protected] Ślicznie dziękuję!
Berenika97 Opublikowano 27 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 @RomaDziękuję! Tak jakoś szybko się wzruszam, a trudne tematy to tylko impuls. Gdy poznałam dziewczynę, która opowiada ile przeżyła w swoim jeszcze krótkim życiu, to coś mnie tak poruszyło, że nie mogłam tego pozostawić. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi