Gość Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 szukasz słów pasujących do zjawisk piszesz kreślisz zawracasz z manowców rymowaniem uśmierzasz niepokój zaklinając liryczne przypadki może dla mnie zmyśliłaś to wszystko noc figlarną gwiaździsty korowód w żywym srebrze koncerty smyczkowe ciepły wiersz z kocim grzbietem i bliskość gdy mój chłód pragniesz wtulić odważnie w wersy z puchu - łagodna i ufna - więcej widzisz niż grymas inkuba który cieniem na kartce się kładzie Sztambuchodonozor, lipiec 2025
Dagna Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 … typowa Gloinnen, wszystkiego za dużo, tylko dobrego smaku artystycznego w tym tekście jest za mało…
Gość Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 Pani znowu mnie z kimś myli, za dużo portali zdecydowanie.
Berenika97 Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 @Naram-sin Napisałeś wyrafinowany, subtelny wiersz, który mówi zarówno o pisaniu, o relacji, jak i o intymnym zderzeniu emocji – ciepła z chłodem, nadziei z cieniem. Wiersz jest gęsty, wielowarstwowy, a przy tym nie traci płynności. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 Witaj - mi się podoba - Pzdr. 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... podobno kobieta potrafi zmyślać... :) i jeśli jest to... ... bo, ... pięknie jest ufać komuś. Całe "Rozświetlanie" wydaje mi się liryczne... przyjemna, wyciszona treść. Mnie się podoba. Edytowane 19 Lipca 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 (edytowane) @Naram-sin Czytam. I zostaję chwilę dłużej – jakby wersy miały za ciche echo, którego nie słychać, ale się czuje. Lubisz takie światło? Edytowane 19 Lipca 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy we własne wierzy światło ufa jak gwieździe w grząskim zgiełku moją szarówkę rozpraszają surowe oczy niemych ledów Edytowane 19 Lipca 2025 przez Naram-sin (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 @Naram-sin To według wiary niech Ci się stanie. 1
kwintesencja Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Naram-sin jestem pod wrażeniem, nienagannie napisane
Dagna Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Naram-sin o tak! Za dużo portali, a za mało użytkowników, stąd wielonickowość ;))
Rekomendowane odpowiedzi