violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 rozkwitając białą i limonkową hortensją nad głową małe motyle w lekkiej poświacie jak one tańczą razem słodko wystawię twarz ku słońcu 7
Annna2 Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @violetta uwielbiam hortensje- moja Anabelka ma pąki- będzie piękna 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Annna2 to wspaniale:) dziękuję:) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak będzie, bo póki co to deszcz, chyba że jesteś w ciepłych krajach. 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Rafael Marius u nas są ciepłe kraje:) piękny był dzień, kocham deszcze:) czekają mnie ekscytujące dni, bo już nie dojeżdżam do pracy:) chodzę sobie już na piechotą:) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zdrowo. 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Rafael Marius sama przyjemność:) dzisiaj się za mną oglądali, coś jest we mnie niepoważnego:) może mój uśmiech, szczęście na twarzy, rozwiane włosy:) 2
Rafael Marius Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie to dobrze. Ja też cieszę się dużą życzliwością od ludzi. 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Rafael Marius ogólnie cudownie, mam troskliwego Jezusa:) 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @violetta takie coś uraczyło, kwaśne jagody, czuć drożdże i mleko, mało słodkie:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla figury. 1
violetta Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @Rafael Marius tak, nie jadam cukru;) Zoja zachorowała wirusem, jestem już podenerwowana. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też od końca podstawówki. Teraz jest taki wirus około 2-3 tygodnie trwa. Całe rodziny chorują. 1
violetta Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @Rafael Marius syn chorował dwa tygodnie, nie pracował, teraz odbija, a dziecko chore. Praca na taksówce nieopłacalna, a musi koszty pokryć. Teraz będzie szukał pracy na etacie, bo jednak zasiłki ratują w takiej sytuacji. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano właśnie to ten wirus. Trochę dziwne o tej porze roku, ale jest duża epidemia. To życzę mu powodzenia. 1
violetta Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @Rafael Marius miał już ofertę pracy, nie przyjął, to teraz musi zaczynać od zera. Zanim dzieci wejdą w dorosłość, to rodzice mają utrapienie. Nie ma nic na skróty, doświadczenie się zdobywa powoli i też nie raz się zapłacze. 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 @violetta Jak się ma znajomości to można na skróty i to duże. 1
violetta Opublikowano 14 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 @Rafael Marius może go kiedyś wciągnę do swojej firmy, u nas jest ok, teraz jesteśmy testowani przez rok. Obecnie zamykamy dwie firmy, dwie zostawiają, ponad 70 ludzi idzie na bruk. Mam szczęście, że dostałam posadę w drugiej firmie, chociaż sama to zaproponowałam, gdy zwolnił się wakat. Ogólnie firma ok, ale tną koszty i ludzi. 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle. 1
violetta Opublikowano 14 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 @Rafael Marius mogłabym być w poprzedniej, ale dla mnie za daleko i zamęczone to było, a teraz jestem w centrum. Po pracy poszłam po sportowe butki. Kupiłam białe, skórzane całe tenisówki, także będę biegać do pracy, poczułam ulgę w pracy i relaks:) emocje ze mnie spadły:) od października mam sporą też podwyżkę, także zmiana na dobre w sumie, warto proponować i negocjować warunki i wyjść z inicjatywą:) 1
Rekomendowane odpowiedzi