Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 10 Lipca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 Spacer Krok za krokiem po lesie, trzask gałązek rozbudza kolejne, wolniejsze, niesie się woń. Nad głową koronoskarby i dzięcioł - nie dworski - do kory przypięty, od rana pracuje - zawzięty - stuk, stuk - puk, puk, puk - stuk, stuk - puk, puk... echo zdumione, bo o brzasku ktoś strzela oczami wokoło, a ja - nareszcie zieleń łowię, żeby rozzielenić się w sobie. Tkam bieliznę w barwach ulubionych przez ciebie, byś wtulił się oddechem, wtedy chętniej zsuniesz ją ze mnie. kwiecień, 2025 14
violetta Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 @Nata_Kruk fajne, dla dzieci idealny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 (edytowane) zamiast zsuwać ja wolę zakładać i ubierać w ażury i wdzianka ładnie leży bierzemy ma rada bez prześwitów w promieniach poranka to najwyższa dla oka przyjemność a że kieszeń troszeczkę jest lżejsza wzrok się związał i wszystko jest jedno bo ten widok już zmysły pomieszał :))) Edytowane 10 Lipca 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 eroticznie pachnie lasem :)
Berenika97 Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 @Nata_KrukSubtelne połączenie przyrody z intymnym przeżyciem otwiera wyobraźnię. Bardzo mi się podoba. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 @Nata_Kruk No proszę, od spaceru po lesie - aż drogę znalazłaś. Witaj Nata :)
wierszyki Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 Na spacerze czy się pierze? Bardzo prywatny, taki prawdziwy wiersz, pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 (edytowane) @violetta ................ dla dzieci, 'powiadasz'... :) ok. niech będzie. @jan_komułzykant ... tak, troszeńkę.. eroticznie... :) @Berenika97 ........... cieszę się, że zadziałała wyobraźnia... :) @Alicja_Wysocka .... witam Cię... :) widać ten las był mi do tego potrzebny... ;) @wierszyki ............ tutaj niczego się nie pierze... :) ale fajnie, że.. prawdziwy. Bardzo Wam dziękuję za zostawione słowa... :) ślę grupowe pozdrowienie. @Rafael Marius ... @Leszczym ... dziękuję także. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. las potrafi z(a)mysły pomieszać i nieważny już kolor bielizny bez prześwitów w promieniach poranka w czterech dłoniach świat cały pomieści ... :) lepiej nie będzie. Jacku, dzięki bardzo za rymowany komentarz, pozdrawiam. Edytowane 11 Lipca 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Kamil Olszówka .... @Starzec .. dziękuję za Wasze 'ślady'.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2025 (edytowane) @Sylwester_Lasota.. cieszę się, że 'to' przeczytałeś. Dziękuję za reakcję. @Dominika Moon... @Dagna... @MIROSŁAW C.... :) Edytowane 31 Lipca 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Roma... miło mi... :) dziękuję, podziękowania także dla... DominikiMoon, Stracony, Dagna, Mirsoław C (chyba nikogo nie pominęłam)
Rekomendowane odpowiedzi