Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @monon piękne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Berenika97  Ber, Ty naprawdę jesteś Clair, Piękną Duszą. Twoja mądrość jest piękna i dobra jednocześnie. 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Gra-Budzi-kaInformacyjnie, to wiersz "z życia wzięty", o znajomym z mojego portu. Zmieniłam tylko imiona. A suczka chorowała na babesziozę (choroba odkleszczowa). Już jest wesoła, jak dawniej.  Mówiąc szczerze my też myśleliśmy, że to on jest chory. Tak długo go nie było. Dziękuję wszystkim za komentarze.
    • Mamy z ową wąwozy mam. U kry czołówka, jak wół z cyrku.            
    • Dziś byłaś w kościele i marzyłaś o lekkim zachwycie które spłynęło by po twoich plecach i zatrzymało się na dłoni   czas i to co się rozgrywa jest ciężkie każdego dnia   w tym brakuje jednak miłości gdzie można by wolności oddech złapać i na słońce popatrzeć z radością   ale to o innej sprawie   twoje życie to chłód i ogień który rozwija się w świątyni   w twoim sercu bitwa   i trochę pychy której nie sposób usunąć z języka. 
  • Dodaj nową pozycję...