Maciek.J Opublikowano 5 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2025 W niebie wcale nie jest tak nudno tu nie trzeba co dnia biec do tramwaju aby na szóstą zdążyć do pracy nie ma rozmów z szefem o płacy zamiast lasek są same piękne anioły co mają błękitne oczy i jasne włosy i nie ma nigdzie lepszych od tych w raju zamiast kawy nektar nieśmiertelności bez zmartwień o własne i bliskich losy i niepotrzebne są nikomu żadne bibki albo w bufecie śledzik i jeden szybki na żarty też nie przychodzi już ochota bowiem ciekawe rzeczy są na chmurze bo boski raj to kraj naprawdę mlekiem i miodem płynący i cudowna doń prowadzi brama złota jak tu nie zaśpiewać pieśni w chórze znanego hymnu do miłości w niebie wcale nie jest tak nudno bo nikt się nie martwi o renty i emerytury albo o jakieś spory wokół jakiegoś trybunału i radośnie tu bardziej niczym od ekstra kawału życie toczy się wolniej i czas płynie pomału pomyśl o tym czasem gdy spojrzysz do góry w niebie wcale nie jest tak nudno a jak w to wszystko nie wierzysz to trudno… 4
andrew Opublikowano 5 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2025 @Maciej_Jackiewicz Każdy buduje swoje niebo i na ziemi. Nie każdemu się udaje .Nie warto przestawać. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 5 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2025 @Maciej_Jackiewicz w bufecie śledzik i jeden szybki Jak tak jest w niebie to ja chcę i wierzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maciek.J Opublikowano 5 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2025 @Robert Witold Gorzkowski Robercie , w niebie jest wszystko i za darmo @andrew miłego tobie też andrew
Annna2 Opublikowano 6 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2025 @Maciej_Jackiewicz wierzę w Niebo, i że tam jest tylko pięknie. I pięknie jest tu. Z małym zastrzeżeniem. Bo muszą być( są) Anioły z czarnym kolorem włosów.
Maciek.J Opublikowano 6 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2025 Aniu, ty na pewno jesteś aniołem o czarnych włosach i to już teraz...
Rekomendowane odpowiedzi