Starzec Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca nie liczyłem na tyle aż szczęście chwyciłem więc mam tę chwilę w rękach cóż wariuje świat i ja już się nie lękam wiem to chciałem mieć już dziś tobie przysięgam choć czas droczy się wciąż a ty jeszcze w zakrętach 5
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca @Starzec Szczęścia nigdy za wiele :) 1
Starzec Opublikowano 3 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca @Alicja_WysockaI byle nie w zakrętach :) Dziękuję i pozdrawiam:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca @StarzecDawno temu napisałam coś o szczęściu Szczęście, o szczęście Moje kochane, Zaraz tobie opowiem Co wymyśliłam nad ranem… Że mnie ze sobą zabierzesz W jakąś słoneczną niedzielę, Zabierzesz mnie na lizaki, A potem na karuzelę. Obiecam, że będę grzeczna Na pewno się tobie nie zgubię Tak dawno mnie nigdzie nie brałeś, Że zapomniałam, że lubię. Ja wiem, że cię wszyscy proszą I mało, kto ci dziękuje, Nawet zapłacę za ciebie Jeśli się zdecydujesz. * Więc jak będzie? 1
Starzec Opublikowano 3 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca @Alicja_WysockaCiekawe co odpowiedziało ? :)
Marek.zak1 Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca @Starzec "nie liczyłem na tyle". Ja też nie.
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca @StarzecWiesz, ten wiersz ma dedykację, poczułam się zainspirowana wierszem pewnego autora, a skoro tak, dopisałam u dołu jego imię. Za niedługo dostałam wiadomość na PW - że ma żonę. Eh, no przecież to tylko wiersz. Już sobie myślę, co może powiedzieć żona do malarza, jeśli ten namaluje akt z pamięci. @Starzec Z dedykacjami trzeba uważać, bo może ktoś wziąć sobie coś tak na poważnie, że nie będzie do śmiechu.
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca Przeznaczenie ma znaczenie jednym piasek w oczy wieje drugim spełnia się marzenie ... Dziwne to wszystko, jak śmierć piłkarza i jego brata. Niepojęte. Pozdrawiam @Starzec w zamyśleniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Opublikowano 6 Lipca czasem się uda złapać szczęście i człek się czuje w niebo wzięty a świat wygląda zaraz piękniej jest kolorowy jakby lepszy :))) cd w oddzielnym temacie
viola arvensis Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Opublikowano 6 Lipca @Starzec świetne, końcówka- rewelacja.
Rekomendowane odpowiedzi