Stary_Kredens Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 Jeśli życie to tylko test To ja go nie zdałam Zbyt wiele błędnych odpowiedzi To pewne Kuźwa Znowu do poprawki 4
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Stary_Kredens Ale to znaczy, że nie ściągałaś, a poprawki się zdaje :)
Stary_Kredens Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Alicja_Wysocka tylko ile razy? Kredens
Dagna Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Stary_Kredens :), rozbrajająco, a ja, z wiekiem, skromnie dochodzę do wniosku, że pytań było za mało, bo mogłyby uchronić przed niejedną pochopnie daną odpowiedzią Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , sorry za odrobinę prywaty ;), pozdrawiam miło.
Stary_Kredens Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Dagna może były te najważniejsze na które nie umiało się odpowiedzieć poprzednio@Alicja_Wysocka tylko ile razy? Kredens
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Stary_Kredens Namawiać nie będę, sama się boję.
Dagna Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Stary_Kredens … i w punkt, pozdr. 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 Nie można być jednocześnie oceniającym i ocenianym, więc ocena nie jest wiarygodna. Pozdrawiam 1
Stary_Kredens Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Marek.zak1 jak widać można w końcu siebie znamy najlepiej, po co się oszukiwać
Marek.zak1 Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Stary_Kredens Nie chodzi o oszukiwanie, lecz brak obiektywizmu, spojrzenia z dystansu itp. Człowiek może przykładowo ocenić wysoko własną inteligencje i wykształcenie i wysnuć wnioski, że osiągnął zbyt mało, ale może nie przyjąć do wiadomości, że jest osobą mocno konfliktową, co mu bardzo szkodziło w osiągnięciu sukcesu, pracując z ludźmi. To tylko jeden z przykładów. Pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Marek.zak1 tak racja, tak często się zdarza, ale też można mieć prawidłową tzn. zgodną z prawdą samoocenę przy dużej samoświadomości, choć oczywiście jednak subiektywna , co nie oznacza , że ocena innych nie jest subiektywna, ona też taką jest, niby właśnie testy mają wyeliminować subiektywizm 1
złote serduszko Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @Stary_Kredens według mnie to przekleństwo nie pasuje wiersz słaby
Stary_Kredens Opublikowano 29 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @złote serduszko to nie jest wiersz tylko taka myśl dlatego umieszczona w tym dziale, reszta może Ci nie pasować Twoje prawo, ja to szanuję Pozdrawiam kredens
wierszyki Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2025 A ja cały czas czytam Cię i liczę na to, że staniesz się taką całkiem pogodną starszą panią. Ale nic na siłę udawanego - i to właśnie cenię sobie u Ciebie. I to może być tylko taki na chwilę jedną błysk. I już :) Zdane :) Przecież dopóki żyjemy ciągle trwa ten egzamin, jedno zaliczymy a już następne i tak bez przerwy. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi