Gosława Opublikowano 24 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2025 pachnące lasem strony przypominają dom ten z bielonymi ścianami i zapieckiem który grzeje brzuchy małych kotów w nim są słowa bliskie i dalekie od dotykania gdybyś wiedział jaka jestem samotna niebo znowu straszy grzmotem przecinającym ciszę szukam jakiegoś znaku potwierdzenia że czujesz nade mną ociężałe chmury i tylko porzucone obrączki w bawarskiej filiżance przyciągają kurz otworzyłam się na czulszy dotyk głębszy oddech co dalej? 5
Gosława Opublikowano 25 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2025 @Arsis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gosława Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @kollektiv bardzo dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Roma dziękuję Romeczko
Dagna Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Gosława ładny wiersz, ale potraktowanie przymiotników oszczędniej - wyszłoby mu na lepsze, pozdr.
Gosława Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Dagna nadal się uczę panować nad słowami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Dagna Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @Gosława … jak każdy, kto chce się rozwijać. Powodzenia, pozdr.
Gosława Opublikowano 2 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2025 @Roma dziękuję Romeczko bardzo mnie cieszy Twoja obecność pod wierszem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi