Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Pań Fiutto z Radomskiej znów psioczy; od dawna w żołądku ma oczy. Dzieląc świat przez pół  spada wzrokiem w dół. Myśl moja... tam wszakże nie zboczy.    
    • @wierszyki oj ja też fanki uwielbiam  I werandy  Pozdrawiam serdecznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97 bo ten wiersz nie jest taki jednoznaczny jak by się wydawało  Może nawet bardziej smutny niż sensualny @jan_komułzykant pozdrawiam Janku serdecznie
    • To takie miłe być inspiracją :) Zdarzyło mi się już, ale to zawsze miłe. Aczkolwiek sny o potędze to Leopold Staff, który inspirował się również w bogaty sposób filozoficznie.   Ja kiedyś pana Leopolda cytowałam również się inspirując.   Ostatnio pisałam o goździkach, a róże jak wiadomo kłują pomimo swoich pięknych imion. Może Ty mi wymyślisz imię, bo co to za wierszyk co jest tylko wierszykiem? Ja lubię takie konkretne proste zadania. Inaczej można się pogubić i tu żaden sen nie pomoże.  pzdr :)            
    • @TylkoJestemOna Agato, wrzuć kiedyś na forum jakąś swoją rolkę albo link jakiś do tej mega interesującej internetowej własnej działalności, również na obszarze współpracy z AI :)
    • żyć po swojemu nie bać się prawdy nawet wówczas gdy bardzo boli żyć po swojemu nie powtarzać się co dzień raźniej patrzeć na świat żyć po swojemu innym się kłaniać nie obrażać się na ich  wady wady które im każdy dzień i noc ozdabiają umieją cieszyć
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...