Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 13 Czerwca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca wpuszczam do domu zapach powietrza moje ciało kwitnie pastelowymi gerberami łodyżki lekko tańczą po plecach pocałuj muśnięciem zorzy 8
andrew Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca @violetta @violetta @violetta Słońce widokiem się zachwyca zorzy nie daje życia. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca @violetta Są u Ciebie świetliki? 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nawet nie wiem czy u mnie są, bo nigdy nie chodzę nocami.
violetta Opublikowano 14 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca @Rafael Marius w moich są i rosną sobie same różnorodnie :) To jest mój najjaśniejszy świetlik, kupuję jej wózek, bo w obecnym nóżki wystają :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A propos różnorodności. U mnie była dziś na osiedlu parada równości, ale nie oglądałem na żywo jedynie w necie. Zdrowie nie pozwala na wyjście. A szkoda, bo takich cudaków jak tam nigdzie się nie zobaczy. 1
violetta Opublikowano 14 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca @Rafael Marius życzę zdrówka:) nie powinna mieć coś takiego miejsca jak parada. To jest dzicz. 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Spokojnie jest jak każdej innej demonstracji teraz. Dopiero teraz wnusię zauważyłem. Jesteś u niej? Edytowane 14 Czerwca przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 14 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca @Rafael Marius ona przyjeżdża, ja za tydzień :) 1
andreas Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca @violettaPo prostu wtopiłaś się w naturę. 1
violetta Opublikowano 15 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca @andreas wtapiam się jak mogę:) życie z naturą jest najlepsze:) 1
violetta Opublikowano 15 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca @Rafael Marius w końcu mamy upał :) takie fajne twarze znalazłam :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 15 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca Piękne białe róże :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie takie są? Bardzo ładne. 1
violetta Opublikowano 15 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca @Rafael Marius jak chodzę na spacery to takie spotykam po drodze, sto tys. razy chodziłam, dopiero dzisiaj zauważyłam, może dopiero to pojawiło się:) życie jest pełne niespodzianek:) 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie da się ukryć. Może uda się jutro wyjść wreszcie. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca I tak też można Łukasz Jasiński 1
violetta Opublikowano 15 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca @Łukasz Jasiński dzięki za czytanie:) wszystko można i dozwolone:) @Rafael Marius jutro będzie chłodniej, to będzie dobrze:) 1
Rekomendowane odpowiedzi