Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Słucham? Nadal jestem młody, także: znudzony niewiarygodną głupotą ciemnoty, teraz: będę oglądał filmy z polskimi napisami na Netflixie i jadł nasionka słonecznika... Jeśli chodzi o zdjęcia: mam tylko jeden album - dziewięćdziesiąt procent zdjęć wyrzuciłem, jasne: kasetę wideo z Włoch też wyrzuciłem, jeśli chodzi o artystyczne zdjęcia na Wordzie - mam ich pięćset - od dwutysięcznego siedemnastego roku, a jak kto woli - od dwa tysiące siedemnastego roku - po prostu je robię na pamiątkę, realizuję własne pasje artystyczne i walczę o własne racje - używam argumentów prawnych, artystycznych i faktograficznych, proste i logiczne i jasne?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Słucham? Nadal jestem młody, a także: znudzony niewiarygodną głupotą ciemnoty, teraz: będę oglądał filmy z polskimi napisami na Netflixie i jadł nasionka słonecznika... Jeśli chodzi o zdjęcia: mam tylko jeden album - dziewięćdziesiąt procent zdjęć wyrzuciłem, jasne: kasetę wideo z Włoch też wyrzuciłem, jeśli chodzi o artystyczne zdjęcia na Wordzie - mam ich pięćset - od dwutysięcznego siedemnastego roku, a jak kto woli - od dwa tysiące siedemnastego roku - po prostu je robię na pamiątkę, realizuję własne pasje artystyczne i walczę o własne racje - używam argumentów prawnych, artystycznych i faktograficznych, proste i logiczne i jasne?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Słucham? Nadal jestem młody, a także: znudzony niewiarygodną głupotą ciemnoty, teraz: będę oglądał filmy z polskimi napisami na Netflixie i jadł nasionka słonecznika... Jeśli chodzi o zdjęcia: mam tylko jeden album - dziewięćdziesiąt procent zdjęć wyrzuciłem, jasne: kasetę wideo z Włoch też wyrzuciłem, jeśli chodzi o artystyczne zdjęcia na Wordzie - mam ich pięćset - od dwutysięcznego siedemnastego roku, a jak kto woli - od dwa tysiące siedemnastego roku - po prostu je robię na pamiątkę, realizuję własne pasje artystyczne i walczę o własne rację - używam argumentów prawnych, artystycznych i faktograficznych, proste i logiczne i jasne?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Słucham? Nadal jestem młody, a także: znudzony niewiarygodną głupotą ciemnoty, teraz: będę oglądał filmy z polskimi napisami na Netflixie i jadł nasionka słonecznika... Jeśli chodzi o zdjęcia: mam tylko jeden album - dziewięćdziesiąt procent zdjęć wyrzuciłem, jasne: kasetę wideo z Włoch też wyrzuciłem, jeśli chodzi o artystyczne zdjęcia na Wordzie - mam ich pięćset - od dwutysięcznego siedemnastego roku, a jak kto woli - od dwa tysiące siedemnastego roku - po prostu je robię na pamiątkę, realizuję własne pasje artystyczne i walczę o własne rację - używam argumentów prawnych, artystycznych i faktograficznych, proste i logiczne i jasne?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...