Leszczym Opublikowano 10 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 (edytowane) Moja ukochana A poprosiła mnie kiedyś żebym uciekł przed swoimi portkami. Przez chwilę sugestię odebrałem całkiem zachęcająco, a mianowicie, że prosiła abym je zdjął. Otóż niestety, nie, źle odebrałem i bardzo się myliłem, co również urosło później w niejedno nieporozumienie. Ta prośba miała wymiar daleko, bardzo daleko, szalenie daleko bardziej skomplikowany. Nieoczywisty i niejednoznaczny. Zresztą wyrafinowane kobiecości często tak mają. Zresztą wszystkie kobiety tak miewają. Dodam tylko, że temat jest nieco trudny do wykonania, ale to już inna historia. I w gruncie rzeczy nie na moją opowieść. Warszawa – Stegny, 09.06.2025r. Edytowane 11 Czerwca 2025 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 2
Amber Opublikowano 10 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 I jaki z tego morał?:) Dokupić szelki na portki żeby się dobrze trzymały:) 1
Leszczym Opublikowano 10 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 @Amber Fakt, może kiedyś wróci moda na szelki :) Miałem kiedyś na to zajawkę, no ale chudszy byłem wtedy i młodszy... 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na mój ogląd chodzi o ucieczkę przed męskością. 1
Leszczym Opublikowano 10 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2025 @Rafael Marius Tak, faktycznie miałem taki zamiar żeby o tym wspomnieć. Bo i takie rzeczy się dzieją. 1
Rekomendowane odpowiedzi