Marta tak bardzo samotna Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dzisiaj jest takie jak wczoraj szare i puste w środku wczoraj nie miało kształtu a dzisiaj nie ma wątku Potem jest takie jak przedtem brudne i nie estetyczne teraz nie m akoloru jest idealnie przezroczyste Za chwile bedzie to samo co działo sie przed chwila usiąde sama w fotelu tesknota w serce sie wgości Radosne wspomnienia nadpłyną A potem..... Nadejdzie żałosne teraz co się niczym od niczego nie różni bede znowu sama daleko od niego w losu beznadziejnej próżni Lecz ja sie nie poddam losowi chociaż jest mi smutno on do mnie wróci znów sie przytulę A wiec poczekam aż nadejdzie jutro.......
Marta tak bardzo samotna Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 prosze o wskazówki i komenty co do tego wiersza ;p
stanislawa zak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 marto, w 2 strofie, kłoci się - jak jest coś brudne to nie może być przezroczyste,nie uważasz?poza tym jest wiele nieścisłości w 3. przeczytaj swoj wiersz i przemyśl. pozdrawiam
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 dla mnie zasluzony plus- wiersz naprawde mi sie podoba . pozdrawiam .
Marta tak bardzo samotna Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 w drugiej strofie chodzi o to ze POTEM jest brudne a TERAZ jest przezroczyste to nie odnosi sie do jednej chwili...:) a te niescisłosci trzeba przemyslec :)
Rekomendowane odpowiedzi