Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@beta_b

Grzaniec? Sprawdza mnie pani? To skąd po otwarciu butelki z piwem jest lekki dźwięk? To jest właśnie ciśnienie dwóch różnych reakcji chemicznych! Pewnie mi pani jeszcze powie, że jak olej kapnie na ogień z kuchenki gazowej - nie będzie jeszcze większego ognia? A cukier powoduje cukrzycę, a nie - tłuszcz? Może jeszcze pójdziemy dalej: iż to brzoza rozerwała skrzydło w Smoleńsku - zamiast - trzech wewnętrznych wybuchów? To może jeszcze dodam: to samoloty rozwaliły wieżowce w USA - zamiast - podłożone ładunki wybuchowe u fundamentów tych wieżowców? Tak? Logika, proszę pani!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@beta_b

Grzaniec? Sprawdza mnie pani? To skąd u po otwarciu butelki z piwem jest lekki dźwięk? To jest właśnie ciśnienie dwóch różnych reakcji chemicznych! Pewnie mi pani jeszcze powie, że jak olej kapnie na ogień z kuchenki gazowej - nie będzie jeszcze większego ognia? A cukier powoduje cukrzycę, a nie - tłuszcz? Może jeszcze pójdziemy dalej: iż to brzoza rozerwała skrzydło w Smoleńsku - zamiast - trzech wewnętrznych wybuchów? To może jeszcze dodam: to samoloty rozwaliły wieżowce w USA - zamiast - podłożone ładunki wybuchowe u fundamentów tych wieżowców? Tak?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...